top of page

Maatwerk in muzikale mogelijkheden met gegarandeerd de gepaste sfeer

Mooie muzikale omlijsting voor je speciale evenement? Vraag naar de formules van live coverband Aces!

ACES, DE ORIGINELE LIVEBAND DIE OVERAL DE JUISTE SFEER BRENGT

Ons Concept

Aces is een coverband met vier topartiesten die een meer dan geslaagd feest of evenement garanderen. Wat ons anders maakt is dat we niet op een groot podium muziek staan te maken. Nee, onze live act doen we tussen jouw gasten of publiek. Wij spelen volledig draadloos en zorgen in elke zaal of ruimte voor een gezellig zing- en dansfeest. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een rustige set covers, perfect voor je netwerkevent bijvoorbeeld. We kunnen ons optreden volledig aanpassen aan je wensen en perfect op maat van jouw evenement.

ELK VAN ONZE FORMULES KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN!

liveband Aces op uw event

FORMULE 1: DINNER & PARTY

Eerst krijg je een 45 minuten durende Dinner set. Tijdens het eten zingen de zangers en zangeressen van Aces rustige achtergrondmuziek, wandelend tussen de gasten door. Er hoeft niet gedanst te worden, maar het mag natuurlijk wel. Daarna krijg je een Party set van een uur, waarbij er echt alles aan gedaan wordt om iedereen op de dansvloer te krijgen. Aces selecteert een gepaste mix voor je genodigden.

FORMULE 2: DOUBLE DINNER

Deze formule is ideaal voor huwelijksrecepties, evenementen en netwerkevents, waar de sfeer wat losser mag zijn. In twee sets van 45 minuten zorgen de zangers en zangeressen van Aces overal in de evenementruimte voor sfeer, waar iedereen zich goed bij voelt. Een formule die extra cachet geeft aan je speciale gebeurtenis, zonder dat de livemuziek er storend bij is.

livebnand Aces op uw event
liveband Aces op uw event

FORMULE 3: PARTY 90'

Als je echt wilt feesten en er meteen in wilt vliegen dan moet je deze formule kiezen. In een set van 90 minuten tovert Aces meteen de juiste sfeer op elke dansvloer. Van de ene grote hit via een aanstekelijke medley naar een zalige meezinger, en dat gaat zo maar door! Tijd om op adem te komen is er niet voor jou en je gasten. Onze top-of-the-bill liveshow zit boordevol onvergetelijke nummers van toen en nu.  Dus trek je dansschoenen aan en ga ervoor!

BEKIJK ONZE VIDEO EN LAAT JE OVERTUIGEN!

Interesse in een echte live experience op jouw evenement of feest? Neem dan vrijblijvend contact op met Aces.

bottom of page